Kymmenen Syytä Käyttää WordPressiä

Vuonna 2003 julkaistu WordPress on saavuttanut suuren suosion ja on tänä päivänä maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Tällä hetkellä runsaat 60 miljoonaa verkkosivustoa toimii WordPressin vauhdittamana.

Kokosimme kymmenen syytä jonka takia WordPressiä kannattaa harkita oman verkkosivustonsa alustaksi.

1. Ilmainen ja avointa lähdekoodia

WordPress on sataprosenttisesti ilmainen. Ilmaisuus on erittäin tärkeää, sillä miksi maksaa sellaisesta jonka voi saada täysin ilmaiseksi? Sinun ei myöskään tarvitse pelätä piilokuluja ja pieniä pränttejä käyttöehdoissa koska WordPress on ilmainen nyt ja aina. Koska WordPress on avointa lähdekoodia, voit muuttaa ja muokata sitä sopimaan omiin tarpeisiisi juuri niin kuin itse haluat.

2. Hakukoneystävällinen

WordPress on verkon hakukoneystävällisin sisällönhallintajärjestelmä. Suosituimmat hakukoneet itse asiassa suosivatkin WordPress –sivustoja, sillä ne ovat helposti indeksoitavissa. WordPressin koodi tekee hakukoneille sisällön lukemisesta helppoa kauraa.

3. Muokattava

Vain parilla napin painalluksella voit muuttaa sivustosi ulkoasua, toimintoja ja kaikkea muuta kiitos tuhansien saatavilla olevien lisäosien ja teemojen.  Voit mukauttaa sivustosi tai blogisi näyttämään juuri sellaiselta kuin olet aina haaveillut. Saatavilla on tuhansittain ilmaisia sekä maksullisia lisäosia ja teemoja, joten mahdollisuudet ovat käytännössä lähes rajattomat.

4. Helppokäyttöinen

Sinun ei tarvitse olla koodaaja tai muu velho oppiaksesi käyttämään WordPressiä. WordPressin intuitiivinen käyttöliittymä on suunniteltu siten että sen käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa. Sivuston päivittäminen, kuvien lisääminen, artikkeleiden luominen ym. toiminnot ovat helposti opittavissa.

5. Turvallinen

WordPress –sivustot ovat hakkereiden jatkuvina kohteina koska järjestelmä on niin suosittu. WordPressin kehitystiimi ottaa tietoturvan erittäin vakavasti ja tämän takia järjestelmä tarjoaakin lukuisia näkymättömiä ja näkyviä suojausjärjestelmiä sivustosi suojaksi. Järjestelmä päivittää automaattisesti sivuston käyttämään uusinta versiota, jotta tietoturva olisi aina mahdollisimman hyvällä mallilla.

6. Joustava

WordPress on todella joustava alusta. Ei ole väliä ylläpidätkö blogia taikka suuryrityksen nettisivuja niin WordPress on aina mukautettavissa vastaamaan tarpeitasi. Tämä mahdollistaa sellaiset ratkaisut jotka eivät olisi edes teknisesti mahdollisia muissa alustoissa.

7. Mobiiliystävällinen

WordPressiä käyttäessäsi sinun ei tarvitse murehtia sivustosi mobiiliystävällisyydestä, sillä se on suunniteltu toimimaan laitteessa kuin laitteessa. Suurin osa teemoista on suunniteltu responsiivisiksi, eli ne mukautuvat nätisti näytön koon mukaan.

8. Säästää rahaa

Koska WordPress on ilmainen sisällönhallintajärjestelmä, säästät rahaa. Säästät rahaa myös sen takia, ettei sinun tarvitse palkata kalliita verkkosuunnittelijoita tai ylläpitäjiä muokkaamaan ja päivittämään sivustoasi.

9. Julkaise sisältöä yhdellä napin painalluksella

Olet juuri kirjoittanut artikkelin tai blogikirjoituksen ja haluat julkaista sen saman tien. Ei hätää! Voit julkaista luomaasi sisältöä yhdellä napin painalluksella. Jos et aina pääse tietokoneelle niin voit myös julkaista käyttämällä WordPressin mobiilisovellusta.

10. Yhteneväisyys

WordPressin hallintapaneeli näyttää aina samalta riippumatta sivujesi ulkonäöstä tai tarkoituksesta. Sinun ei tarvitse palkata koodaajia selvittämään, miten järjestelmää käytetään, sillä kuka tahansa jolla on vähänkään kokemusta PHP ja MySQL ympäristöistä osaa käyttää sitä välittömästi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Erottuvan Bloggaajan Käskyt

Erottuvan Bloggaajan Käskyt

Muistan kun bloggaaminen oli uutta. Harva edes tiesi mitä Blogger.com oli (minulla on vieläkin heidän huppari, lahja aikaisille käyttäjille, jossain), ja blogia pidettiin lähinnä kokeiluna. Muistan että

Lue Lisää »
Asenna Wordpress Omalle Windows Tietokoneellesi

WordPressin PHP Muistirajan Nostaminen

Tässä ohjeessa nostamme WordPressin PHP muistirajaa 32 megatavun oletusarvosta jotta sivut toimisivat sulavasti raskaampienkin lisäosien kanssa. WordPress varaa itselleen oletusarvoisesti vain 32 megatavua muistia,joka on aivan liian

Lue Lisää »
Wordpressin Näppäinoikotiet Haltuun

WordPressin Näppäinoikotiet Haltuun

Olit sitten himobloggaaja tai paljon työkseen WordPressiä käyttävä, olet varmaankin todennut että hiiren käyttäminen esimerkiksi tekstin muotoilemiseen tai liittämiseen tuntuu välillä hyvinkin työläältä ja saattaa

Lue Lisää »