Webhotelli Palveluntarjoajan Vaihto Sujuvasti Ilman Downtimea

Webhotelli palveluntarjoajan vaihtaminen voi tuntua monesta hankalalta ja aikaa vievältä prosessilta. On hyvä ottaa huomioon tiettyjä asioita vaihdon yhteydessä, jotta sivustosi ovat toiminnassa 100% ajasta ja vältyt ikäviltä ongelmilta. Olemme kasanneet tähän artikkeliin ohjeita joiden avulla saat webhotellisi siirrettyä uudelle palvelimelle ongelmitta.

1. Etsi itsellesi uusi palveluntarjoaja. Käy tarkasti läpi palvelun ominaisuudet varmistuaksesi, että vanhat sivustosi toimivat uudella palvelimella. Jos et ole varma asiasta voit olla yhteydessä palveluntarjoajasi asiakaspalveluun. Tilaa verkkotunnuksellesi uusi webhotelli uudelta palveluntarjoajaltasi. On tärkeää, että et vielä peru nykyistä tilaustasi webhotellistasi.

2. Nyt sinulla on käytössäsi kaksi webhotellia. Siirrä tiedostot vanhalta palveluntarjoajaltasi tietokoneellesi käyttäen FTP-ohjelmaa. Jos tarvitset FTP tiedostojen siirto ohjelman saat ladattua sen ilmaiseksi täältä. Jos valitsit ilmainenwebhotelli.com:n uudeksi palveluntarjoajaksesi siirrämme vanhat sivusi uudelle palvelimellesi puolestasi veloituksetta. Lue lisää tiedostojen siirtopalvelustamme artikkelin lopusta.

3. Siirrä tiedostot koneeltasi FTP-ohjelmaa käyttäen uudelle palvelimellesi. Ota huomioon tiedostojen käyttöoikeudet (Cmod).

4. Jos sinulla oli sähköpostiosoitteita verkkotunnuksellasi, luo identtiset sähköpostiosoitteet uudelle palvelimellesi ohjauspaneelistasi. Muista myös luoda mahdolliset tietokannat ja niiden käyttäjät ohjauspaneelistasi.

5. Tilatessasi uuden webhotellin sait luultavasti käyttöön väliaikaisen WWW-osoitteen. Siirry nyt uudelle palvelimellesi väliaikaisella WWW-osoitteella ja varmista, että sivusi toimii kuin sen kuuluu.

6. Vaihda nyt verkkotunnuksesi nimipalvelintiedot (DNS) osoittamaan uudelle palvelimillesi. Tiedot muutetaan verkkotunnuksesi rekisteröijän sivuilta tai ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan, jonka kautta domain on tällä hetkellä rekisteröity. Uudet nimipalvelintiedot saat webhotelli palveluntarjoaltasi. Älä kuitenkaan vieläkään luovu vanhasta palveluntarjoastasi.

7. Nimipalvelimien konfigurointi voi kestää 48 tuntia. Kun selaimesi yhdistää uuteen webhotelliin verkkotunnuksesi kautta, käy vielä läpi sivuston toimivuus varmistaaksesi kaiken olevan kunnossa.

8. Jos olet epävarma voit vielä säilyttää vanhan webhotellisi jonkin aikaa varmistaaksesi, että olet tyytyväinen uuteen palveluntarjoajaan. Muutoin voit perua vanhan tilauksesi. Varmista vielä ennen perumista, että kaikki tärkeä tieto vanhalta palvelimeltasi on tallessa koneellasi tai siirrettynä uudelle palvelimellesi.

Jos toimit ohjeiden mukaisesti palveluntarjoajan vaihto pitäisi sujua ongelmitta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Näin Muutat Tiedosto-oikeuksia Linuxissa

Näin Muutat Tiedosto-oikeuksia Linuxissa

Listasimme kuusi kätevää esimerkkiä, kuinka Linuxin tiedosto-oikeuksia muutetaan komentokehotteelta. Niiden avulla muutat tiedostojen ja hakemistojen käyttöoikeuksia käden käänteessä. Modernit Linux -käyttöjärjestelmät ovat perineet UNIX käyttöjärjestelmistä tutut

Lue Lisää »
6 Hyvää Syytä Blogata

6 Hyvää Syytä Blogata

Seuraavaksi listaamieni syiden ei tarvitse koskettaa sinua milläänlailla vaan toivon, että löydät niistä edes yhden, jonka pohjalta voi mahdollinen blogiurasi aueta. Kävi miten kävi niin

Lue Lisää »
Asenna Wordpress Omalle Windows Tietokoneellesi

WordPressin PHP Muistirajan Nostaminen

Tässä ohjeessa nostamme WordPressin PHP muistirajaa 32 megatavun oletusarvosta jotta sivut toimisivat sulavasti raskaampienkin lisäosien kanssa. WordPress varaa itselleen oletusarvoisesti vain 32 megatavua muistia,joka on aivan liian

Lue Lisää »