Webhotellin Valitseminen WordPressille


Webhotelli WordPressille – tarvitsenko minä sellaista?

Jos luet tätä ohjetta, on paljon mahdollista, että sinulla on jo omat kotisivut WordPress.comissa ja mietitkin sivujen siirtämistä webhotelliin, jotta voisit mukauttaa sivustoasi vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Ennen siirtymistä webhotelliin, kannattaa kuitenkin vilkaista WordPress.com Premiumia. Premium pakettiin kuuluu mm. oma verkkotunnus, mahdollisuus muokata teeman ulkoasua, sekä runsaasti enemmän tilaa videoille, kuville ja äänelle.

WordPress.com Premium maksaa 99€ vuodessa, mikä on hieman webhotellia edullisempi vaihtoehto. Se ei myöskään vaadi yhtä paljoa ylläpitoa kuin omaan webhotelliin asennettu WordPress. Valitettavasti Premium paketti ei anna täyttä kontrollia sivustoon, sillä se pohjautuu WordPress.comiin. Jos edellä mainitut ominaisuudet eivät riitä ja sinun tarvitsee mukauttaa sivustoasi laajemmin, tarvitset webhotellin.

Mitä ottaa huomioon valitessa webhotellia?

Selvitä ainakin seuraavat seikat ennen palveluntarjoajan valintaa:

Varmuuskopiointi – kuinka usein palveluntarjoaja varmuuskopioi sivustosi? Onko varmuuskopiointi ja varmuuskopioiden palauttaminen maksullista?

Liikennöintiraja – paljonko verkkoliikennettä sivustolla saa olla kuukaudessa?

Palvelun uptime -kuinka usein palvelu on pimeänä huoltojen / vikojen takia?

Lisäpalvelut – kuuluuko palveluun esim. sähköpostilaatikoita tai tietokantoja?

Sopimuksen kesto – voiko sopimuksen irtisanoa kesken kauden ja milloin irtisanominen tulee tehdä jotta ei tule lisäkuluja?

Asiakaspalvelu – onko se tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse?

Palvelimen sijainti – jos sivustosi vierailijat ovat Suomesta, suositeltavaa olisi että palvelinkin on Suomessa. Kun palvelin on maantieteellisesti lähellä vierailijoita, latautuvat sivut nopeammin.

Suomalaiset webhotellit

Suomesta löytyy erittäin laaja kirjo erilaisia webhotelleja; halpoja ja kalliita, helppoja ja edistyneempiä, hyviä ja vähemmän hyviä.Artikkelin kirjoittaja suosittelee pysymään kaukana Osoite.fi ja Osoite.com / Domain Bank Oy–nimisestä palveluntarjoajasta. Sopimuksen päättäminen on tehty melkeinpä mahdottomaksi, asiakaspalvelu ”hukkaa” irtisanomisilmoitukset jotta voivat laskuttaa seuraavan vuoden maksun ym. Googlettamalla Osoite.com tai Osoite.fi löytyy kaikki olennainen.

Olemme listanneet parhaiten WordPress -sivuston kodiksi sopivat webhotellipaketit tunnetusti luotettavilta ja laadukkailta palveluntarjoajilta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on reddit
Reddit
Bloggaaja Tarvitsee Uutiskirjeen

Askel Tehokkaampaan Otsikkoon

Brian Clark on auttanut ja inspiroinut englannin kieltä osaavia bloggaajia jo vuodesta 2006 ja jatkaa edelleen menestyksekkäästi. Hän inspiroi myös tämän postauksen aiheen otsikoiden tärkeydestä

Lue Lisää »
Wordpressin Näppäinoikotiet Haltuun

WordPressin Näppäinoikotiet Haltuun

Olit sitten himobloggaaja tai paljon työkseen WordPressiä käyttävä, olet varmaankin todennut että hiiren käyttäminen esimerkiksi tekstin muotoilemiseen tai liittämiseen tuntuu välillä hyvinkin työläältä ja saattaa

Lue Lisää »
Kymmenen Syytä Käyttää Wordpressiä

Kymmenen Syytä Käyttää WordPressiä

Vuonna 2003 julkaistu WordPress on saavuttanut suuren suosion ja on tänä päivänä maailman käytetyin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Tällä hetkellä runsaat 60 miljoonaa verkkosivustoa toimii WordPressin vauhdittamana. Kokosimme

Lue Lisää »
Blogialustan Valitseminen

Blogialustan Valitseminen

Blogialustoja on olemassa paljon ja jotta vaihtoehtoja pystyy karsimaan mielestään, kannattaa miettiä omaa teknologista osaamistaan. Jos tuntuu, ettei koodikieli pysy hyppysissä niin kannattaa valita jokin

Lue Lisää »