Webhotellin Valitseminen WordPressille


Webhotelli WordPressille – tarvitsenko minä sellaista?

Jos luet tätä ohjetta, on paljon mahdollista, että sinulla on jo omat kotisivut WordPress.comissa ja mietitkin sivujen siirtämistä webhotelliin, jotta voisit mukauttaa sivustoasi vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Ennen siirtymistä webhotelliin, kannattaa kuitenkin vilkaista WordPress.com Premiumia. Premium pakettiin kuuluu mm. oma verkkotunnus, mahdollisuus muokata teeman ulkoasua, sekä runsaasti enemmän tilaa videoille, kuville ja äänelle.

WordPress.com Premium maksaa 99€ vuodessa, mikä on hieman webhotellia edullisempi vaihtoehto. Se ei myöskään vaadi yhtä paljoa ylläpitoa kuin omaan webhotelliin asennettu WordPress. Valitettavasti Premium paketti ei anna täyttä kontrollia sivustoon, sillä se pohjautuu WordPress.comiin. Jos edellä mainitut ominaisuudet eivät riitä ja sinun tarvitsee mukauttaa sivustoasi laajemmin, tarvitset webhotellin.

Mitä ottaa huomioon valitessa webhotellia?

Selvitä ainakin seuraavat seikat ennen palveluntarjoajan valintaa:

Varmuuskopiointi – kuinka usein palveluntarjoaja varmuuskopioi sivustosi? Onko varmuuskopiointi ja varmuuskopioiden palauttaminen maksullista?

Liikennöintiraja – paljonko verkkoliikennettä sivustolla saa olla kuukaudessa?

Palvelun uptime -kuinka usein palvelu on pimeänä huoltojen / vikojen takia?

Lisäpalvelut – kuuluuko palveluun esim. sähköpostilaatikoita tai tietokantoja?

Sopimuksen kesto – voiko sopimuksen irtisanoa kesken kauden ja milloin irtisanominen tulee tehdä jotta ei tule lisäkuluja?

Asiakaspalvelu – onko se tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse?

Palvelimen sijainti – jos sivustosi vierailijat ovat Suomesta, suositeltavaa olisi että palvelinkin on Suomessa. Kun palvelin on maantieteellisesti lähellä vierailijoita, latautuvat sivut nopeammin.

Suomalaiset webhotellit

Suomesta löytyy erittäin laaja kirjo erilaisia webhotelleja; halpoja ja kalliita, helppoja ja edistyneempiä, hyviä ja vähemmän hyviä.Artikkelin kirjoittaja suosittelee pysymään kaukana Osoite.fi ja Osoite.com / Domain Bank Oy–nimisestä palveluntarjoajasta. Sopimuksen päättäminen on tehty melkeinpä mahdottomaksi, asiakaspalvelu ”hukkaa” irtisanomisilmoitukset jotta voivat laskuttaa seuraavan vuoden maksun ym. Googlettamalla Osoite.com tai Osoite.fi löytyy kaikki olennainen.

Olemme listanneet parhaiten WordPress -sivuston kodiksi sopivat webhotellipaketit tunnetusti luotettavilta ja laadukkailta palveluntarjoajilta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Kolme Tapaa Tehdä Sivuista Nopeammat

Kolme Tapaa Tehdä Sivuista Nopeammat

Voit parantaa WordPress blogisi tai kotisivujesi latautumisnopeutta noudattamalla näitä kolmea tapaa. Sivujen latautumisnopeus on tärkeätä sekä kävijän että sivuston omistajan kannalta, sillä hitaasti latautuvat sivustot

Lue Lisää »

7 Tapaa Saada Lisää Kävijöitä Googlesta

Hakukoneoptimointi ei ole erityisen seksikkään kuulosta. Ei ainakaan minusta. Silti se on nykypäivänä välttämätöntä toimintaa, jos haluat näkyä hakukoneissa. Tilastokeskuksen tekemän tutkimuksen mukaan lähes 4,3 miljoonasta suomalaisesta

Lue Lisää »
Tee Nämä Wordpressin Asennuksen Jälkeen

Tee Nämä WordPressin Asennuksen Jälkeen

Käymme tässä oppaassa läpi neljä asiaa jotka sinun tulisi tehdä WordPressin asennuksen jälkeen, päästääksesi sujuvasti alkuun uuden sivustosi kanssa. WordPressin asennuksen jälkeen olet luultavasti valmis kirjoittamaan ensimmäisen

Lue Lisää »
Näin Asennat Wordpressin

Näin Asennat WordPressin

Perehdymme tässä artikkelissa siihen kuinka asennat WordPressin omalle palvelimellesi tai webhotelliin. WordPress on avoimeen lähdekoodiin perustuva sisällönhallintajärjestelmä joka kehitettiin alun perin blogien ylläpitämiseen. Nykyään monet

Lue Lisää »